Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 10. huhtikuuta 2012

 Kesää odotellessa 



Rakas tietokoneeni ei ole päästäny mua bloggeriin, joten postaus ei ole aikasemmin onnistunut..
----
Tuttuihin pääsiäis suunitelmiin tuli tänä vuonna muutos. Yleensä vietämme suvun kanssa rauhallista pääsiäistä Taivalkoskella mökkeilemässä ( ehkä vähän liian rauhallinenkin...mut olihan siellä aina joka vuotiset pilkki-kisat! :D). Viime viikolla olin niin väsynyt kisa-matkasta ja koe viikosta, niin päätin jäädä kotiin. Pari kaveria kävi meillä, oli oikein mukava ja lievästi sanottuna erilainen pääsiäinen! En ollut kyllä yhtään pettynyt jäädessäni kotiin, kun isovanhempani tulivat sunnuntaina käymään täällä meillä.  

Tätä me kuunneltii ehkä turhan moneen otteeseen :D
---
Ensi viikolla on sit vuorostaan Turussa kisat. Me mennään sinne autolla, eli piiitkä matka tiedossa..
Jos sitä lähtis tavoittelemaan kirkkaampia mitalleja nyt kun ne nousutkin on saavutettu! En kyllä usko että suoritus menee yhtään paremmin, mutta ainahan sitä voi kokeilla ! 

Tää viikko lähti kyllä hyvin käyntiin..Kännykän näyttö on ihan palasina.. ja myöhästyin ekalta terveystiedon tunnilta (se oli kauhee tunti jätän sen varmaa kokonaan kesken...) Sit mulla olis vaa 3 kurssia tässä jaksossa

Kävin tänään työ haastattelussa lounas-kahvilaan, ja ne lupas ilmotella heti kun vaa töitä löytyy.
Ens tiistaina ois vielä jäätelökioskille työ haastattelu, toivon mukaan saisin töitä nii saisin rahaa!! 

 day 5
 day 6
 day 7
 day 8
 day 9

Iiriksen kaa järjesteltii mun kynsilakat laatikkoon nätisti :D



2 kommenttia:

  1. Miten noi day 6 kynnet on tehty?:p onko se ihan vain cracklea?

    Hurjasti olet edistynyt tässä haasteessa! Miten joku voikaan olla noin nopea:D ja vielä taitavakin.

    VastaaPoista
  2. Day 6 kynnet on tehty silleen että lakkasin eka punasella kynsilakalla ja sitten kun se on kuivunu kunnolla niin laitoin päälle tuota violettia lakkaa ja sillon kun se on vielä märkää niin nuppineulalla vedin siihen pintaan epätasaisia viivoja, ja sitten kun se kuivu niin se näytti ihan siltä cracklelta:) Muuten oli tosi helpot tehä, mutta piti vain olla nopea käsistä ettei se violetti lakka ehtinyt kuivua ennen kuin ehti viivat tekemään :)

    VastaaPoista